Beats by Dr. Dre PowerBeats

 Casti in-ear concepute pentru atleti.

149$

Dupa ani de zile in care s-au stricat multe casti in timpul antrenamentelor, faimosul baschetbalist LeBron James s-a aliat cu Dr. Dre pentru a crea castile Powerbeats: singurele casti facute sa trimita sunet premium pe teren, in sala si pe strada.


         


Caracteristici


Realizate pentru atleti.

Clipsuri de urechi flexibile pentru a asigura fixarea castilor Powerbeats in urechile tale indiferent cat de riguros ar fi antrenamentul tau. Materiale rezistente la transpiratie si dopuri de urechi de toate dimensiunile ce iti ofera intotdeauna confort.

Sunet clar. Bass adanc. 

Castile Powerbeats sunt singurele casti in-ear Beats by Dr. Dre care vin cu doua difuzoare in fiecare casca. Acest lucru inseamna ca este un sunet de cristal al inaltelor si al bassului adanc in high definition. 

Siguranta inainte de toate.

Castile Powerbeats sunt realizate special incat sa pompeze bass clar la orice volum in timp ce auzi un sunet al ambinetului facand atletii sa se simta in siguranta atunci cand alearga pe drum.

Cablu cu telecomanda.

Poti sa-ti ajustezi muzica incat sa o gasesti usor prin apasarea telecomenzii de pe fir. Nu este nevoie sa jonglezi cu playerul MP3 in timpul antrenamentului.

In pachet

Castile Powerbeats by Dr. Dre
Telecomanda cu microfon pe fir
Carcasa de protectie
Extensie
Dopuri de urechi