Beats by Dr. Dre PRO






CASTILE FOLOSITE PENTRU A MIXA IN CELE MAI MARI STUDIOURI

399,95$


Castile Beats PRO sunt realizate pentru ingineri ai sunetului, muzicieni si celor care iau sunetul in serios. Ele sunt castile pe care artisti ca Will i. am folosesc in studio si sunt realizate sa transmita acelasi nivel de emotie si putere pe care artistii intentioneaza sa le elibereze.




     

Caracteristici


Sunetul de studio.

Castile Beats Pro au un sunet atat de bun deoarece se tine cont de calitatea care se pierde in compersia melodiilor de zi cu zi. Acest lucru semnifica faptul ca tu vei asculta adevarata muzica in modul in care a fost realizata initial, asa cum si artistul o aude in studioul de creatie.

Inalte clare si joase adanci.

Beats Pro are made of steel and aluminum, giving you an interior sound platform more solid than most. That’s why you’ll feel the kind of bass that resonates deep in your chest when you play your music.

PRACTICALLY INDESTRUCTIBLE.

Nu exista plastic ieftin si nici cabluri fragile. Castile Beats Pro sunt facute dintr-un aluminium foarte puternic cu un finisaj din piele neagra mata ca si pielea de pe difuzoarele.

izoleaza cu adevarat sunetul.

Deoarece castile Beats au bureti de urechi foarte consistenti, vei observa sistemul noise cancellation si efectul sau fara sa fie nevoie de baterii sau butoane. Este o experienta de studio, integrata intr-o pereche de casti.
IN PACHET
Castile Beats PRO
Cablu de 4.2mm spiralat cu mufa de 3.5mm cu sistem de prindere
adaptor audio ¼" audio
Husa de protectie
Carpa de curatare Beats