Beats by Dr. Dre Studio Pink



  Beats Studio™


Castile autentice Beats care au revolutionat lumea.
299$


Dupa 25 de ani, Dr. Dre a fost satul sa isi mai petreaca luni realizand o melodie doar pentru ca fanii lui sa o asculte la o calitate slaba, distorsionata. Dupa 2 ani si sute de prototipuri, castile Beats Studio au ajuns sa aduca la tine sunetului, exact asa cum a fost realizat.


                         

                                 


CARACTERISTICI:

Suficient de puternice incat sa acopere motorul unui avion.

Cu puterea celor doua baterii AAA, sistemul "noise cancellation" din castile Beats Studio amplifica muzica in timp ce blocheaza intrarea sunetelor din afara, oferind o consistenta puternica si un sunet intens. 

BURETI DE URECHI ULTRA CONFORTABILI.

Din plush si acoperite cu un material foarte moale care si respira usor, vei fi cool si vei avea senzatia de confort in timpul sesiunilor maraton de ascultare a muzicii. Logoul Beats by Dr. Dre din lateral de asemenea acopera un buton de mute prin care poti opri muzica oricand doresti, simplu, pentru a putea avea o conversatie. 

O POTRIVIRE ICONICA SI FARA CUSUR.

Designerii castilor Beats Studio au realizat aceasta serie adaugand cunostinte imporante de ergonomie pentru a gasi varianta perfecta. Se pliaza in asa fel incat sa fie transportate usor. Rezultatul ajungand sa fie un design ce este acum copiat in intreaga lume. 

TELECOMANDA.

Preia apeluri, sari peste melodii, regleaza volumul din cablul castilor Beats Studio. Nu mai este nevoie sa cauti in telefon sau player doar pentru a gasi melodia dorita. 

 PACHET

- Castile Beats Studio
- Cablu de 3.5mm
- Adaptor 1/4
- Cablu cu telecomanda si microfon
- Cutie de transport
- Carpa de curatare