Beats by Dr. Dre Mixr White




Usoare si puternice. Realizate special pentru DJ.

249$


David Guetta a provocat Beats by Dr. Dre sa creeze setul perfect de casti "word-class".  Un an si 1000 de prototipuri mai tarziu, suntem mandrii sa va prezentam cele mai usoare si puternice casti care au existat vreodata








Caracteristici


Putere indistriala a sunetului.

Designul a fost realizat pentru a fi recunoscut dupa petreceri. Castile Beats Mixr ofera un bass extrem de adanc la un volum extraordinar de mare. Realizate pentru profesionisti ce incing petrecerile.

Realizate pentru DJ.

Cu bureti care se rotesc catre spatele urechii, apoi rotesti inapoi pentru o izolare totala, lucru foarte important atunci cand nu vrei sa auzi decat sunetul din casti. Au intrare a jacului in fiecare casca, in functie de dorinta utilizatorului si un sistem foarte bun de fixare al firului, usor de folosit dar si de oferit celorlalti sa asculte aceleasi melodii..

Incredibil de durabile.

Castile Beats Mixr sunt realizate pentru a tine piept cerintelor vietii unui DJ ceea ce inseamna sa creezi o flexibila dar si puternica unelta care sa faca fata beat'urilor. Materialul din care este realizata partea de sus a castilor este ultra-flexibil si a fost de asemenea realizat pentru a fi foarte usor si sa se roteasca cu usurinta pentru a zbura catre urmatoarea destinatie.
Unboxing

Beats Mixr
Cablu Audio 3.5mm
Adaptor audio ¼" 
Handsfree si telecomanda pe fir 
Husa de protectie
Carpa de curatare