Beats by Dr. Dre Wireless





Libertate totala, zero cabluri.



279$



Castile Beats Wireless ofera calitatea sunetului care a facut faimosi pe Beats by Dr. Dre, fara ca firul sa iti stea in cale. Controltalkul se afla pe casti si te lasa sa schimbi melodiile fara sa fie nevoie sa scoti afara playerul.




     



Caracteristici


SUNET INCREDIBIL DE CLAR.

Castile Beats Wireless au un volum ridicat , la fel de clar si de puternic cum este modelul cu fir. Vin de asemenea cu un cablu prin care poti sa le conectezi la un player in cazul in care vrei sa treci la modul cu fir

10 ore -Battery Lifetime-.

Cu cat mai mult traieste bateria, cu atat poti asculta mai multa muzica fara sa fi intrerupt. Pentru a incarca aceste casti, trebuie doar sa le conectezi la orice computer sau port USB.

Conecteza-ti castile la orce device.

Conecteaza-ti muzica de la laptop sau orice device ce are bluetooth, chiar si televizon si poti sta pana la 30 de metri distanta. Castile Beats Wireless suporta SBC, APT-X si ACC Bluetooth, ceea ce insemana ca vei avea intotdeauna sunet de cea mai buna calitate.

Redare Usoara.

In loc sa cauti in jur cand trebuie sa schimbi melodia de la player, poti folosi controlerurile de pe casti pentru a manageria apelurile si muzica.

IN PACHET:

Castile Beats WirelessBeats 
Cablu USB de incarcare
Cablu controltalk (exista si variante ale castilor ce nu contine acest cablu)
Husa de protectie
Carpita Beats de curatare Beats